Aanbod Fotografie Monika Schreurs

Wat is er mooier dan het vastleggen van emoties. Hieronder vind je mijn aanbod fotografie aan specialiteiten.

Benieuwd of ik je nog ergens anders bij kan helpen? Vraag het gerust

Eindelijk is het zover, naar zoveel maanden wachten mag je jullie kleine wonder in je armen houden. Tien kleine teentjes, die schattige vingertjes en het neusje van papa of mama. Dit moment wil je natuurlijk vast laten leggen en koesteren. Ze groeien zo snel dat je ook na die tijd nog eens heerlijk wilt genieten, van hoe klein ze toen ook alweer waren. 

De grote dag is aangebroken, de dag waar jullie al zo lang naar hebben toe geleefd is bijna zover. Deze onvergetelijke dag wil je natuurlijk op een ontspannen en professionele manier hebben vast gelegd. Een mooie herinnering die je later kunt laten zien aan je eigen kinderen of zelfs kleinkinderen. En waar je natuurlijk zelf ook altijd van kunt genieten.

Dat een goede voorbereiding belangrijk is dat wist je vast wel. En voor dat je het weet is het event aangebroken. Zo lang dat de voorbereiding duurt, zo snel is het event weer voorbij. Wil je juist die belevenis vast laten leggen voor jezelf en je bezoekers. Met evenement fotografie zorg ik ervoor dat deze dag nooit vergeten wordt.

Jouw familie is het allerbelangrijkste geschenk in je leven. Kinderen groeien zo snel, papa en mama leven in het moment en opa en oma worden ook een dagje ouder. Bij familie fotografie draait het om het vastleggen van het samenzijn van een familie of gezin. Voor een prachtig foto aan de muur en voor een dierbare herinnering voor later.

contact gegevens

volg mij ook op
  • Opens in a new tab
  • Opens in a new tab