Bruidsfotografie

De grote dag is bijna aangebroken, een happening waar jullie al zo lang naar  toe hebben geleefd is in zicht. Deze onvergetelijke dag wil je natuurlijk op een ontspannen en professionele manier hebben vast gelegd hebben met bruidsfotografie. Een mooie herinnering waar je na die tijd ook nog volop van kunt genieten. 

Als fotograaf vind ik het belangrijk om het juiste plaatje te schieten, niemand zit te wachten op gemaakte plaatjes waarin je jezelf niet herkent. Daarom gaan we ruim van te voren al eens met elkaar in gesprek. Zo kunnen we elkaar leren kennen en staat er niet ineens een vreemde inclusief camera op jullie bruiloft. Wat willen jullie graag? Houd je meer van de traditionele bruidsfotografie of mag er ook een vleugje humor in zitten. Trouwen jullie vanuit je eigen huis of word de bruid opgehaald. We nemen samen de dag door en bepalen samen wat jullie graag vastgelegd willen hebben.

 

De grote dag is in ieder geval een dag vol emoties en herinneringen. Niet alleen voor jullie, maar ook voor jullie gasten. Dit soort momenten zul je zelf tijdens de dag niet altijd meekrijgen. Maar ik ben er om deze herinneringen voor eeuwig vast te leggen.

De duur van de bruidsfotografie is afhankelijk van jullie wensen. We beginnen vaak  in de vroegte bij bijvoorbeeld het bezoek aan de kapper of visagiste. En bij het omkleden van het bruidspaar. Of ik tot in de late uurtjes ook nog het feestgeruis mag fotograferen hangt dus volledig van jullie wensen af.

Wil je graag meer weten? Stuur mij een bericht en ik neem vrijblijvend contact met jullie op.

 

Meer Bruidsfotografie

pas getrouwd stel poserend voor trouwfotografie
bruid poserend voor trouwfotografie
pas getrouwd stel poserend voor trouwfotografie

contact gegevens

social media

volg mij ook op
  • Opens in a new tab
  • Opens in a new tab