Evenementenfotografie

Voor dat je het weet is het event aangebroken. Zo lang dat de voorbereiding duurt, zo snel is het event weer voorbij. Dan wil je juist die belevenis vast laten leggen voor jezelf en je bezoekers met evenementenfotografie van Monika Schreurs.

Als evenement fotograaf van RTV Oost fotografeer ik graag voor een groot publiek en (grote) artiesten. Met mijn sociale en gezellige karakter zorg ik ervoor dat ik op plekken mag komen te staan, waar andere niet mogen komen. Dit zorgt voor foto’s die op het juiste moment en in de beste setting gemaakt zijn.

Met mijn ruime ervaring in de evenementen fotografie heb ik een sterk gevoel ontwikkeld voor het maken van top event foto’s. 

Dat betekent dat je jouw evenement fotografie met een gerust hart aan mij kunt overlaten zonder er verder omkijken naar te hebben.  Desalniettemin stel ik je input op prijs. Dat wat je graag vastgelegd wilt hebben, dat leg ik ook vast. 

Als fotograaf werk ik graag met een groot publiek en grote artiesten.  Zo ontvang je een eindresultaat dat niet alleen leuk en mooi is, maar ook bruikbaar en tevens voldoet aan de verwachtingen.  Samen zorgen we ervoor dat deze dag nooit vergeten wordt.

Graag meer informatie? Stuur mij een bericht en ik neem vrijblijvend contact met je op.

Meer Evenementenfotografie

dj met microfoon in de hand achter draaitafel optredend voor een groot publiek

contact gegevens

social media

volg mij ook op
  • Opent in een nieuwe tab
  • Opent in een nieuwe tab